Verkoop je huis en woon hypotheekvrij in je eigen mini-paradijsje!

Wanneer je een gezin met kinderen hebt, heb je natuurlijk behoefte aan een extra kamertje in huis, maar als je alleen of met je parnter gelukkig bent, waarom heb dan zoveel ruimte nodig. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor zogenaamde 'tiny houses', zoals deze, die gemaakt is van een zeecontainer.

Schuldenvrij leven

In Nederland rijzen de huizenprijzen al enige tijd totaal de pan uit. Veel mensen moeten dan ook de hele week zweogen om hun torenhoge hypotheken te kunnen betalen. Maar wat als je nou in je eigen mini-paradijsje kon wonen, totaal hypotheekvrij? Dit deed bijvoorbeeld Youtuber Priscilla, die containerwoningen ontwerpt, waardoor je voor een schijntje van de prijs van een rijtjeshuis in een mini-huisje kunt wonen die van alle luxe en gemakken is voorzien.

Jacuzzi

Bij de Youtubevideo staat: “Dit ongelooflijke containerhuis is gebouwd met behulp van een 40-voet container die in tweeën is gesneden, enigszins van elkaar gescheiden, om een ​​indrukwekkend klein familiehuis te creëren. Dit containerhuis wordt aangedreven door zonne-energie, waarbij zonnepanelen meer dan genoeg energie produceren voor het kleine huis. Een klein huis met twee slaapkamers (een slaapkamer en een suite), twee badkamers, een woonkamer en een grote keuken. In het buitengebied diverse recreatieruimtes, zoals een gastronomische ruimte en een jacuzzi.”

Check het mini-paradijsje waarin je hypotheekvrij kunt wonen hier:

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 2 mei 2021

Tags

×