Veronica Inside dumpt Hansie Hansie na 17 jaar

Je hebt er zeker van gehoord, maar nu is het bevestigd; Hans Kraay jr., aka Hansie Hansie, die al zeventien jaar aan tafel heeft gezeten bij Veronica Inside, zal er niet meer bij zijn, zo verklaarde hij tijdens zijn laatste keer aan tafel bij de voetbaltalkshow.

hansie hansie veronica inside

 

Andere onderwerpen

De mannen van VI gaan een nieuwe talkshow lanceren, waarbij ze het zullen hebben over voetbal en nog andere zaken. Hierover zei Johan het volgende; “Nou, nee, ik heb gezegd… Laat ik het nog een keer uitleggen: we hebben een programma volgend jaar met vijftig procent voetbal en vijftig procent andere onderwerpen. We zitten met René, ik en jij voor die vijftig procent voetbal, maar dan moeten we voor die andere onderwerpen een specialist naast ons hebben die geen voetbalanalist is.”  

Minder voetbal

Hans kondigde aan dat hij daar niet bij gaat zijn; “Even over dat programma: jullie gaan een nieuw programma maken in januari en dat is een ander programma. Dat wordt op maandag en vrijdag veel minder voetbal dan hier. Ik heb hier zeventien jaar gezeten en vandaag is de een na laatste keer en daar hoeft niemand emotioneel over te doen. Ik vond het superleuk om hier te zijn.”

Check het fragment uit Veronica Inside hier:

Gepubliceerd op: 23 november 2021

×