Vervolg op de cultfilm White Chicks eindelijk aangekondigd!

Loading Video...

YES! Groot nieuws, want na eindeloos smeken komt er dan toch een vervolg op de cultfilm White Chicks. Terry Crews (o.a. bekend van zijn prachtige Old Spice reclames) was aanwezig bij de talkshow “Watch What Happens Live With Andy Cohen” en daar verklapte hij dat er een tweede deel aankomt. 

Het is deze maand exact 15 jaar geleden dat het eerste deel uitkwam van White Chicks en Terry Crews is naar eigenzeggen nooit gestopt met trainen voor het vervolg. Terry sprak onlangs met hoofdrolspeler Shawn Wayans (tevens een van de schrijvers / producenten van het eerste deel) en die vertelde dat het tweede deel gemaakt gaat worden. WHOOEH! Wij kijken nu al uit naar deze film.

Voor wie niet meer weet waar White Chicks over gaat hier: 

“Twee FBI-agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek. Ondertussen wordt Latrell Spencer (gespeeld door Terry Crews) verliefd op een van de zusjes Wilson, die het de vermomde FBI-agenten knap lastig maakt. “ (bron: Wikipedia) 

Hier het beste moment van Terry Crews uit White Chicks. 

 

Loading Video...

Gepubliceerd op: 2 juli 2019

Tags