Victoria Koblenko schittert in pikante fotoshoot

Ieder jaar gaat mannenmagazine FHM op zoek naar de 500 mooiste vrouwen van Nederland, de FHM500. Hierbij kunnen mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete Nederlandse schoonheden, waarmee de ranglijst vervolgens wordt samengesteld. Een vast gezicht in deze lijst is natuurlijk de Nederlands-Oekraïense Victoria Koblenko. 
victoria koblenko

Victoria op de cover

In aanloop van de FHM500, licht het magazine een aantal dames uit door middel van fijne fotoshoots, en deze keer was het de beurt aan de inmiddels 40-jarige Victoria, die zoals altijd schittert in een pikante shoot. Koblenko was in 2003, 2008 en 2012 al op de cover van FHM het mannenblad te bewonderen. "Bij elke shoot is er wel een andere motivatie", aldys Victoria. "De eerste keer dat ik werd gevraagd speelde ik in GTST. Mensen kenden mij alleen als Isabella, dus voor mij voelde het alsof ik voor het eerst uit mijn alter ego kon treden en als Victoria gezien werd. Dat zag ik als een vorm van erkenning en een eer."

Spannend

​ "Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend. Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook een ontzettende verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door zo’n getalenteerde fotograaf als Roger Neve. Die beelden zijn voor mij geen tweedimensionale plaatjes, ze staan voor verschillende tijdperken uit mijn leven."

Bekijk hier de beelden van de pikante FHM shoot van Victoria Koblenko:

victoria koblenko

victoria koblenko

Bron en beeld: Nieuwnieuws, Youtube FHM

 

Gepubliceerd op: 1 mei 2021

Tags

×