Video van Rotterdamse bouwvakkers die losgaan op de bouwplaats gaat viral

Ga jij elke dag met tegenzin naar het werk of maak je er een feestje van? dan kun je de tent flink afbreken. Deze Rotterdamse bouwvakkers hebben een leuke manier bedacht voor chagrijnige ochtenden. Beelden van hoe ze een feestje bouwen op de bouwplaats gaan dan ook flink viral.

bouwvakkers

Feestje van het woontekort

In Nederland is er sprake van een mage woontekort, en er moet iets worden gedaan daaraan. Het beste is om zoveel mogelijk zelf te bouwen, want in Rotterdam wordt dat volop gedaan. Er zijn veel mooie gebouwen die je laten denken aan het iconische New York. En bij de Eramusbrug begint het zelf op een internationale stad te lijken. Maar ze slaan soms ook een beetje door, want de gemeente Rotterdam is van plan om de Euromast op te gaan offeren en hier flink veel huizen te bouwen. Er is heel veel ruimte nodig, maar sommige dingen moet je laten zoals ze zijn. 

Tent afbreken

Deze bouwvakkers hebben echt zin in hun werk en maken er een groot feest van. Ze zijn namelijk echte helden en bouwen er vrolijk op los. En als we het hebben over vrolijk, bedoelen we dan ook echt echt vrolijk. Als je naar deze video kijkt dan zal je vast zien waarover ik het heb, en als je niet extreem gelukkig wordt van de beelden dan weet ik het ook niet mee. Hieronder kunt u de video bekijken:

Gepubliceerd op: 8 oktober 2021

Tags

×