Vier Handen Op Een Buik-kijkers in shock: 'Hobbyblowende' vader steekt er nog een paar op

Een van de dingen die je niet moet doet wanneer je zwanger bent, dan is het wel roken. Zoveel weten de meest simpele mensen nog wel. Dit blijkt echter niet te gelden voor een jonge vader in het programma Vier handen op een buik, die rustig nog een dikke toeter opsteekt. Dit leidt tot geschokte reacties bij kijkers.

vier handen op een buik donny mandy

Donny en de Mandy zijn allebei werkloos en pafte tijdens de zwangerschap vrolijk door. Ondanks dat ze eejn poging deden om te stoppen, kon Mandy door de stress niet van de sigaretten afblijven. Donny, die zichzelf een 'hobbyblower' noemt en naar eigen zeggen "30 tot 40 joints per dag" rookte, steekt daarbij nog regelmatig een dikke toeter op. Vanwege de kou buiten moet dat natuurlijk dan ook binnen gebeuren. Hiervoor hebben ze de logeerkamer dan ook maar omgetoverd tot 'rookkamer'.

Check hier een fragment van de aflevering:

De hele aflevering van Vier Handen Op Een Buik kijk je hier terug.

Reacties

Op social media is er maar weinig begrip voor het gepaf van Donny en Mandy, zo blijkt uit de vele reacties naar aanleiding van de aflevering. Zo schrijft iemand: "God hij gaat gewoon zitten blowen tijdens de bevalling",  en "Hoeveel joints per dag?? 30 tot 40?! Hoe ademt deze gast nog..?!"

Check een aantal van de reacties op Twitter op de aflevering van Vier Handen Op Een Buik hier: 

De hele aflevering van Vier Handen Op Een Buik kijk je hier terug.

Bron en beeld: Superguide, Unsplash, BNNVARA

 

Gepubliceerd op: 6 mei 2021

Tags

×