Vlog-comeback Anna Nooshin krijgt kritiek: 'Ze is niet meer relevant'

Nu de carrière van Anna Nooshin enorm achteruit gegaan is, gaat zij na een pauze van jaar weer beginnen met vloggen. In de vlogs maakt zij weer wekelijks filmpjes over haar leven. Haar comeback wordt echter niet door iedereen goed ontvangen.

Anna Nooshin

Anna die weer begonnen is met vloggen wordt echter niet  door iedereen met open armen ontvangen. Zij heeft momenteel veel minder kijkers dan bijvoorbeeld Yvonne Coldeweijer, die pas net begonnen is met vloggen. Bovendien krijgt haar comeback flink wat kritek. Uit de vele reacties die zij heeft ontvangen, was er één die in haar hoofd bleef zitten. “Ik heb alle reacties gelezen op de vlog. Er waren zoveel lieve reacties, maar er was er één en bijna ging het in mijn hoofd zitten. Bijna. Ik moest echt heel erg mijn best doen, maar ik heb er nog wel een paar keer aan gedacht die avond.” De reactie die haar aan het denken zette, is de volgende: "Ik weet het niet. Ik volg jou vanaf het begin, maar ik vind jou gewoon niet meer zo relevant en ook op Instagram vind ik je content niet relevant, dus nee, ik ga niet meer kijken."

Verdrietig

Anna vervolgt: “Dat is precies de reden waarom ik best wel lang een pauze heb genomen ofzo, omdat ik het eigenlijk gewoon heel erg verdrietig vind dat zoiets wordt gezegd. Niet eens voor mij, want je mag dat vinden, prima, maar meer van in de maatschappij dat dat dus iets waar zo erg op wordt gelet." Verder geeft ze aan dat het nu vooral gaat om relevantie, views en likes. Want: “Dat iemand in het publieke oog alleen maar succesvol en relevant is als… En relevant vind ik sowieso een kutwoord, want relevant voor wat? We doen in ons vakgebied niet iets wat zielen redt. Het is entertainment, dus relevant voor wat?”

Betrapt

Dat is dan ook de reden waarom ze die likes-count op Instagram wilt verbergen, omdat zij niet wil meewerken daaraan. "Het moet niet uitmaken hoeveel mensen er wel kijken of niet en hoe relevant het is.” En men reageerde dat zij nu pas haar likes-teller wilt verbergen, omdat haar likes en views droppen. Afgelopen zomer werd Annna nog betrapt op het kopen van nieuwe Instagram-volgers., zoals we in dit artikel kunnen lezen. 

Check de nieuwe vlog van Anna Nooshin hier:

Gepubliceerd op: 20 oktober 2021

Tags

×