Volgers gaan los om dikke buik Dave Roelvink: 'Hoeveel maanden ben jij dan?'

Het is geen geheim dat mannen die vader worden vaak snel flink wat kilo's aankomen. Bij aanstaande vader Dave Roelvink, die samen met zijn vriendin in november een kindje verwacht, lijkt dit proces echter al ver voor de geboorte begonnen te zijn. De oudste zoon van Dries Roelvink postte onlangs een foto op Instagram waarop hij met een flinke buik te zien is. Zijn volgers gaan dan ook massaal los in de reacties.

dave roelvink

Van 75 naar 92

Waar veel mensen het afgelopen jaar last hebben van een aantal overtollige 'lockdownkilo's', blijkt Dave het wel heel bont gemaakt te hebben. Hij is namelijk van 75 naar 92 kilo gegaan! Volgers kunnen hun ogen dan ook niet geloven. Zo vraagt iemand zich af: 'Heb je weer een motorhelm ingeslikt?' Enkele anderen merken op: 'Nu de buikspieren nog', 'Samen zwanger is het toch' en weer een ander; 'Hoeveel maanden ben jij dan ouuwweee?'

Buiken

Toch blijkt Dave een goede reden te hebben voor zijn plotseling toegenomen gewicht. Hij is namelijk gecontroleerd aan het aankomen, in de sportwereld ook wel 'buiken' genoemd, een techniek om snel te groeien. Hierbij kom je eerst flink aan, waarna je deze extra kilo's in korte tijd weer omzet in spiermassa. 

dave roelvink

Dave Roelvink imitatie

Dave laat zich regelmatig gelden op zijn social media-kanalen, waar hij in plat Amsterdams verslag doet van zijn dagelijkse avonturen. Daarbij vallen vooral zijn oogverblindende witte tanden op, dankzij de facings die hij vorig jaar liet zetten. Zo postte hij onlangs een video waarin hij zegt 'van de week toch een talenknobbel ontwikkeld te hebben, gap'. Tiktokker @cripplingsten deed hierop een hilarische imitatie van de oudste Roelvink-telg. Deze check je hier.

Bron en beeld: Instagram

 

Gepubliceerd op: 13 juli 2021

Tags