Vrachtwagen beukt toeterende trouwstoet keihard van de weg

Een bruiloft is een mooi feestje dat uitbundig gevierd moet worden. Een veelvoorkomende manier is door in een lange stoet van dure (huur)auto's al toeterend over de openbare weg te rijden, waarbij het overige verkeer ernstig gehinderd wordt. Leuk voor de feestvierders zelf, iets minder leuk voor de overige weggebruikers. Niet zo gek dus dat het daar nog wel eens mis kan gaan, zoals ook in het geval van deze video.

Zwaarbeladen vrachtwagen

In de video is te zien hoe een trouwstoet, vermoedelijk in Turkije, in drie rijen dik over de openbare weg rijdt, en daarbij de tegengestelde rijbaan volledig blokkeerd. Een tegemoet rijdende vrachtwagenchauffeur heeft echter helemaal geen zin om opzij te gaan, waarbij de voorste auto's in de stoet geen tijd en ruimte meer hebben om uit te wijken. De zwaarbeladen vrachtwagen beukt de trouwstoet dan ook ongenadig hard van de weg. Hopelijk zijn de inzittenden er zonder al te zware verwondingen vanaf gekomen.

Toeterende trouwstoet traditie

De toeterende trouwstoet is een traditie die vanuit Turkije ook naar Nederland is overgewaaid. Ook bij ons zorgen deze regelmatig voor incidenten. Zo verschenen er vorig jaar nog beelden van een agent die keihard KO werd geslagen toen hij bij zo'n stoet wilde ingrijpen en werden er gehuurde Lamborghini's in de prak gereden.

Check de (heftige) beelden van de vrachtwagen die de trouwstoet ongenadig hard van de weg beukt hier:

Bron en beeld: Showmag, Dailybuzz

 

 

Gepubliceerd op: 23 februari 2021

Tags

×