Vrachtwagenchauffeurs geven vluchtstrookinhaler verdiende loon

Er zijn maar weinig dingen irritanter dan in de file staan, behalve dan misschien de mensen die denken dat verkeersregels niet voor hen gelden en ze zo'n file dan ook gewoon via de vluchtstrook voorbij mogen rijden. De vrachtwagenchauffeurs in deze video waren echter niet van plan zo'n vluchtstrookinhaler zomaar voorbij te laten, en gaven hem zijn verdiende loon.

vluchtstrookinhaler

Levens op het spel

Een van de oorzaken van een file kan natuurlijk een ongeluk zijn. De vluchtstrook is er dan ook voor bedoeld om de hulpdiensten er zo snel mogelijk langs te kunnen laten om eventuele slachtoffers van een ongeluk te kunnen helpen, of de snelweg zo weer vrij te maken voor het verkeer. Wanneer mensen dus besluiten de vluchtstrook met hun auto te blokkeren, zetten ze dus mogelijk levens op het spel en hebben ze sowieso gigantische schijt aan hun medeweggebruikers.

Mercedes bestuurder

Toeval of niet, zoals wel vaker ging het in het geval van deze vluchtstrookinhaler om een bestuurder van een Mercedes, aan de belettering op de vrachtwagens op een snelweg in Hongarije. Deze chauffeurs waren geenszins van plan om deze aso er zomaar langs te laten.

Check de vrachtwagenchauffeurs die een vluchtstrookinhaler zijn verdiende loon geven hier:

Bron en beeld: Mancho.be, Youtube

Gepubliceerd op: 27 april 2021

Tags

×