Vrienden denken dat de Surströmming challenge wel meevalt...

Een van de grootste internet-hypes van dit moment is de Surströmming challenge, een uitdaging waarbij de deelnemers moeten proberen de Surströmming, een Zweedse zure haring in blik die bekend staat om zijn indringende stank, naar binnen te werken. Bijna altijd onder succes. Ook deze drie vrienden maakten de grote vergissing te denken dat de Surströmming challenge wel mee zou vallen...

Indringende geur

Zodra je een blikje Surströmming haring opentrekt komt je direct een indringende geur tegemoet, die door zwavelverbindingen tijdens het gisten ontstaan zijn en lijken op de geur van rotte eieren, waardoor veel mensen vrijwel direct beginnen te kokhalzen. Onder meer deze Nederlandse dames en Radio 538-dj's Coen en Sander probeerden de uitdaging uit, zonder al teveel succes.

Tegenvaller

Een gewaarschuwd mens telt voor twee zou je denken , maar ondanks alle waarschuwingen, dachten deze drie vrienden dat het allemaal wel mee zou moeten vallen. Zoals je inmiddels al wel aan ziet komen, bleek het ook voor de vrienden toch een beetje erger dan ze verwachtten. Met alle gevolgen van dien.

Check de hopeloze poging van de vrienden om de Surströmming challenge te doen hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

 

Gepubliceerd op: 22 maart 2021

Tags