Vriendengroep verstopt huis van getrouwd stel onder 2000 bierkratjes

Van je vrienden moet je het hebben! Dit moet het Brabantse bruidspaar Marcel en Bianca van den Bosch hebben gedacht toen ze zagen wat hun vrienden met hun huis hadden gedaan. De woning van het kersverse bruidspaar in Someren-Heide werd zaterdag door hun vriendengroep compleet ingepakt met tweeduizend bierkratjes.

De kratten bier zijn een verwijzing richting het bruidspaar dat als Prins Marcel den Uurste en Prinses Bianca dit jaar de scepter zwaaide bij carnavalsvereniging De Keijepaol. Nadat de vrienden tijdens het feest op video de versierde woning hadden laten zien, werd het statiegeld van de kratten als cadeau aangeboden. In de bierkratten zaten geen lege flesje meer in een va de kratten zit nog een extra cadeau verstopt waar het bruidspaar tijdens het afbreken naar opzoek moet gaan.

De vriendengroep van het bruidspaar genaamd ‘Bier Hier’ staan bekend om hun inpak acties als een van hen gaat trouwen. Marcel verteld: “Ik sta ook altijd voorop en heb al diverse keren meegeholpen als er iemand van onze vrienden trouwden.  Maar zo bont als ze het nu hebben gemaakt dat slaat alles.'' Gelukkig heeft de vriendengroep van het bruidspaar belooft dat ze na het bruidsfeest zullen helpen bij het afbreken van de enorme wand van bierkratten.

Gepubliceerd op: 18 juni 2018

Bron

Tags