Vriendin prankt vriendje met chocopasta, kat en de rest van de grap kan je wel raden

Het is geen nieuwe grap, maar oude grappen kunnen ook (nog steeds) leuk zijn, Hoewel dit vriendje daar ongetwijfeld anders over denkt.

Deze vent gaat zijn vriendin echt niet meer vertrouwen na deze grap. Zo smeert ze wat chocopasta op een sinaasappel en vraag haar vriend (die een blinddoek om heeft) om even zijn vinger in te steken. Heel onschuldig dus, totdat hij zijn blinddoek afdoet en dan even wat anders te zien krijgt.

Andere leuke katten video's

Deze schattige katten en kittens zullen kinderen van alle leeftijden vermaken. Kinderen kijken graag naar grappige kattenvideo's omwille van alle onverwachte dingen die katten doen. Het internet heeft beroemdheden gemaakt van grappige katten zoals Grumpy Cat en Lil Bub. In deze tien video's doen schattige katten en kittens allerlei vermakelijke dingen, van spelen tot stalken tot gewoon schattig zijn

Ben je klaar voor onze lijst met grappige kattenvideo's?

Grappige Kat jager | Schattige Kitten vangen een muis

Je kind zal verliefd worden op dit energieke katje! Ze bespringt haar speelgoedmuis keer op keer. Kittens leren hoe ze hun prooi moeten besluipen door te spelen en plezier te maken. Ze worden geboren met natuurlijke instincten voor het besluipen en jagen. Je kunt in deze video zien hoe het jonge katje leert jagen en gewoon plezier heeft met haar speelgoedmuis. Ze leert hoe ze haar klauwen moet gebruiken om de muis vast te grijpen en rond te slaan.

Gepubliceerd op: 8 april 2021

×