Vriendin van Max Verstappen spat van je scherm in intieme fotoshoot

Max Verstappen won onlangs zijn thuisrace in Zandvoort en is momenteel volop verwikkeld in de strijd met Louis Hamilton om voor de eerste keer wereldkampioen te worden in de Formule 1. Hoe dan ook is Max op een ander front al een tijdje de grote winnaar. Zijn vriendin is namelijk de beeldschone Kelly Piquet.

Kelly Piquet

Kelly Piquet is een 32-jarig model, blogger, columnist en PR-professional. Verder heeft ze deBraziliaanse nationaliteit, maar is geboren in Homburg in Duitsland. Die Braziliaanse genen heeft ze te danken aan voormalig racecoureur Nelson Piquet. De Nederlandse inbreng komt dan weer van Sylvia Tamsma, een Nederlands model. Zij liet zich onlangs ook van haar beste kant zien op Instagram, ze plaatste namelijk wat foto's van een intieme fotoshoot.

Daniil Kvyat

Ze bracht haar jeugd door in het zuiden van Frankrijk, maar ook een aantal jaar in Brazilië. Na haar studie in New York belandde ze uiteindelijk in de modewereld. Naast zelf modellenwerk te doen is ze ook te lezen als columnist voor het tijdschrift Marie Claire. Max Verstappen is overigens de tweede coureur waarmee ze innig is geweest. Zo heeft ze een relatie gehad met Daniil Kvyat, waarmee ze zelfs een kind heeft. Zij is sinds 2020 samen met Max Verstappen en we hopen voor Max dat deze relatie heel lang gaat duren.

Hieronder kunt u enkele foto's van de vriendin van Max Verstappen Kelly bekijken:

Gepubliceerd op: 1 oktober 2021

Tags