Vrouw die met zichzelf trouwde gaat scheiden omdat ze 'iemand anders heeft ontmoet'

Er is niets mis met de beslissing om van iemand te scheiden als ze niet de juiste match zijn. Maar wat gebeurt er als jijzelf de persoon bent van wie je scheidt?. In september nam Cris Galera, 33 haar eigen hand in het huwelijk maar na 90 dagen heeft ze besloten ermee op te houden, meldt de Daily Star.

vrouw trouwt bij zichzelf

De scheiding

Het fotomodel zei eerder dat ze het zat was om op één man te vetrouwen, dus koos ze ervoor om zelf te trouwen. Nu heeft ze echter toch iemand anders heeft ontmoet. Over de scheiding gesproken, zegt Cris: "Ik was gelukkig zolang het duurde."Ik begon in liefde te geloven op het moment dat ik een speciaal iemand ontmoette." Rond de tijd van de bruiloft zei Cris: "Ik bereikte een punt waarop ik volwassen werd, ik realiseerde me dat ik een sterke en vastberaden vrouw ben. "Ik was altijd bang om alleen te zijn, maar ik realiseerde me dat ik moest leren om me goed te voelen over mezelf. "Toen dat gebeurde, besloot ik het te vieren." Ondanks dat het niet goed ging tussen haarzelf, bezuinigde Cris niet op haar trouwoutfit.

Haar trouwdag

Op haar trouwdag poseerde ze voor foto's in een witte jurk, voor een katholieke kerk in Sao Paulo, Brazilië. Toen ze het over haar outfit had, voegde het model eraan toe: "Ik wilde mijn beste eigenschappen, mijn borsten, benadrukken."Ik droeg een moordende halslijn." Hoewel ze 184.000 volgers heeft op Instagram, is ze helaas het slachtoffer van trollen, maar ze neemt er geen notitie van."Ik besloot dat ik de haatreacties niet meer zou lezen", zei ze."De mening van mensen zal mijn mening niet veranderen of er iets aan toevoegen."

Gepubliceerd op: 24 november 2021

×