Vrouw in First Dates biecht op hoeveel frikandellen ze per week eet

First Dates: het meest ongemakkelijke (maar wel vermakelijke) datingprogramma van de 21ste eeuw. Is er geen Nederlands seizoen, dan kun je je wel vermaken met een Britse of Australische variant. Er zijn heel wat heerlijke quotes die we lang niet zullen vergeten. En deze uitspraak hoort daar zeker bij!

First Dates

We moeten eerlijk toegeven; de deelnemers hebben wel balen om op nationale televisie een eerste (en blind) date te hebben. Wij zouden dat toch niet zo snel aandurven. Het is en blijft namelijk 9 van de 10 keer ongemakkelijk. Dat voorop gesteld willen we het nu over deze vrouw hebben die aan het programma heeft meegedaan:
 

Frikandel speciaal 

Tijdens haar date biecht ze namelijk iets heel bijzonders op. Ze heeft een verslaving aan de beste frituursnack die ons land rijk is: de frikandel speciaal. Het valt dan al helemaal tegen dat de snack niet op het First Dates-menukaart staat. Helaas. Ze biecht tijdens het programma ook nog eens op hoeveel frikandellen speciaal ze eet. Gelukkig gaat haar date er vrij goed mee om. Zijn reactie had ook anders kunnen zijn! Check de video hieronder om te zien hoeveel dat er precies zijn! 

 

Kopiëren

Gepubliceerd op: 25 juli 2021

Bron

Tags