Vrouw maakt tijdens lockdown fortuin met verkopen van gebruikt ondergoed

Vanwege de lockdown zijn veel mensen in de financiële problemen gekomen, omdat ze hun werk niet meer konden uitvoeren. Omdat er toch brood op de plank moet komen, komen velen met allerlei creatieve ideeën om op een alternatieve manier toch voor wat inkomsten te zorgen, zoals deze slimme dame.

Nood breekt wet

Jayne had namelijk al diverse malen het aanbod gekregen van mannen die veel geld wilden betalen voor haar gebruikt ondergoed. Eerst wilde ze hier niet op ingaan, maar nood breekt wet, moet Jayne gedacht hebben. Zze ging dan ook overstag en ze verdient nu dan ook een fortuin met het verkopen van haar gedragen slipjes. Maar of de koper hier écht blij moet zijn...? Een gevalletje 'wait for it'...

Check het 'inspirerende' verhaal van Jayne die gebruikt ondergoed verkoopt hier:

gebruikt ondergoed

Crocs ondergoed

Over ondergoed gesproken, de meest nutteloze uitvinding ooit moet misschien wel Crocs ondergoed zijn. Matt Benedetto van Youtube-kanaal Unnecessary Inventions ontwikkelde het ondergoed als pronkstuk van zijn Gator Brief-collectie noemt. ZijnCrocs onderbroeken komen compleet met met al je favoriete accessoires, zoals een sportband, ademende gaten en geribbelde accenten. Daar gaat dus niemand in rondlopen, of toch wel...? Check de Crocs onderbroek hier.

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 21 maart 2021

Tags

×