Dom: Vrouw kan het mondmasker op haar kin niet vinden

Loading Video...

Was je een jaar geleden nog iemand die nooit een mondmasker droeg, moet je 'm nu standaard mee waar je ook heen gaat. Je vergat al vaak je sleutels en portemonnee; een derde item kan je er gewoon niet bij hebben om te onthouden!

Naar buiten gaan om te wandelen wordt tegenwoordig door menig Nederlander gezien als een prima uitje. Maar als je eindelijk echt een keer ergens heen kan met een doel: dat is een onbeschrijfelijk gevoel die we een jaar geleden niet zouden kunnen verwoorden. Het enige nadeel is dan wel weer dat je een mondmasker mee moet nemen.

Mondmaskers on the go

En zo'n mondmasker? Tsja, die zit nog niet helemaal in ons systeem en routine vastgeroest. Hoe vaak ben jij al weer terug naar huis gegaan of weggestuurd van een winkel om je masker op te halen? Wij al ontelbaar vaak... 

Vergeten of dom?

De vrouw in bovenstaande video was ook ergens heen met haar man toen ze tot de ontdekking kwam dat ze haar mondmasker was vergeten. Verdorie! Moet ze weer helemaal naar huis voor die krengen. Maar was ze hem wel écht vergeten...? Volgens ons en haar man naast haar is ze dat namelijk niet! 

Gepubliceerd op: 8 maart 2021

Bron

Tags