Vrouw scheert zichzelf in opwelling kaal en verrast haar vriend

Loading Video...

Ten opzichte van mannen zie je maar weinig vrouwen die een kaalgeschoren hoofd hebben. Toch hebben steeds meer vrouwen de urge om dat een keer in hun leven hun haar eraf te halen. Zo ook Brooke Rock.

Haar eraf scheren

De 26-jarige Brooke had ook die droom om de schaar in haar lokken te zetten. En vandaag was het zover! De vrouw verzamelde haar ballen bij elkaar en zette (bijna) zonder twijfelen de schaar in haar haar. Zonder ook maar iets van voorbereiding bleef ze knippen tot het kort genoeg was om het scheerapparaat erover heen te halen.
 

Spijt of geen spijt?

Zo gezegd, zo gedaan: haar lokken liggen inmiddels op de grond en ze heeft een kort koppie. Wat zou haar vriend van haar nieuwe coupe vinden? En wat vindt ze er eigenlijk zelf van? Daarvoor moet je dan toch echt bovenstaande video kijken. 
 

Quarantaine-kapsel

Zou jij het aandurven om al je haar eraf te scheren? Dat Brooke lef heeft, dat is zeer zeker duidelijk! Ze heeft wel een slimme tijd gekozen: als ze het toch niet zo mooi vindt, kan ze gewoon binnenblijven. Niemand die het merkt dat ze minder vaak buiten komt, want iedereen is (als het goed is) binnen! 

kaal

Gepubliceerd op: 25 maart 2021

Bron

Tags