Vrouw stuurt verkeerde voor- en zijkant foto’s om autoverzekering af te sluiten

Als je je af zou vragen waar de uitspraak ‘dom blondje’ vandaan komt, dan heeft de dame uit het volgende verhaal hier een antwoord op. Want toen Alyssa Stringfellow van haar verzekeringsmaatschappij de vraag kreeg of ze misschien foto’s van voor- en zijkant wou opsturen om haar polis te vernieuwen, begreep zij dat net iets anders dan gevraagd.

Alyssa maakte de foto’s nadat haar oma door had gegeven dat de verzekeraar haar rijbewijsnummer nodig had, haar geboortedatum en een foto van ‘elke kant’. De verzekeringsmakelaar kon er wel om lachen mailde vriendelijk het volgende terug: “Hallo Alyssa, ik heb dezelfde foto's nodig maar deze keer graag van je voertuig."

Alyssa vertelde: “We vroegen ons af waarom hij foto's van mij nodig had, zonder dat we ons ook maar even realiseerden dat de man van de verzekeraar het over mijn auto had”.Alyssa twijfelde er in eerste instantie over of ze haar blunder wel online wilde zetten, maar besloot dat uiteindelijk toch gewoon te doen. Met als reden: “Gewoon, omdat het zo grappig is.” Zelf noemt ze het "a really, really...REALLY blonde moment".

Gepubliceerd op: 11 november 2017

Bron

Tags