Vrouw valt 83 kg af nadat ze gedwongen twee vliegtuigstoelen moest reserveren

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat iedereen weer massaal de sportschool in duikt om af te rekenen met die zwembandjes. Want ja, we willen allemaal wel een strak figuurtje om vol trots te kunnen paraderen over de badplaats. Maar of we dit ook volhouden, dat is nog maar de vraag. Een afgetraind lichaam krijgen kost enige discipline, iets waar de 24-jarige Amber Rose in ieder geval genoeg van heeft.  De stevige dame woog zo’n 159 kg en was zo hudge dat ze van een stewardess niet één maar twee vliegtuigstoelen moest reserveren, toen ze op vakantie wilde gaan. Ze besloot te gaan afvallen en ging van tonnetje rond naar strakke Beach Babe.

Zelf vertelde Amber dat ze voorheen een ontzettend ongezonde levensstijl had en dat ze langzaam aan het dicht groeien was. Zo at ze bijvoorbeeld drie afhaalmaaltijden op een dag en snoepte ze de hele dag door Maltesers. Al van jongs af aan had Amber een eetprobleem en dit werd alleen maar erger nadat haar klasgenootjes haar pestten op de middelbare school. Haar ouders probeerden haar te helpen, maar als ze even niet keken ging ze toch stiekem snoepen. En zo veranderde ze in een stiekeme eter. Wel deed ze altijd mee met sporten op school, maar haar dieet was zo extreem dat ze alleen maar bleef aankomen.

Toen Amber tijdens haar laatste vlucht, de speciale riem van de tweezitsstoel niet meer dicht kreeg, was ze het helemaal zat. Ze maakte een radicale ommekeer en begon fulltime te sporten en gezond te eten. Ze begon een traject bij Weight Watchers waarbij ze iedere week op de weegschaal moest staan, om te zien hoeveel ze was afgevallen. Het ging in het begin allemaal erg moeizaam, maar toen ze zag hoeveel ze iedere week afviel, werd ze langzamerhand een Gym Junkie. In totaal viel ze 83 kilo af en ze staat zich nu nog steeds iedere dag uit te sloven in de gym. Ze heeft inmiddels het lichaam van een afgetrainde pitbull en kan de hele wereld aan. Ze kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, om met haar strakke lichaam over het strand te paraderen. En gelukkig kan ze nu eindelijk in het vliegtuig haar gordel vast krijgen zonder dat ze krampachtig naar adem hoeft te snakken. Dus stel dat je deze zomer een strakke Baywatch babe over het strand ziet huppelen in haar bikini, bedenk je dan dat het zomaar Amber Rose wel eens zou kunnen zijn!

Gepubliceerd op: 5 april 2016

Bron

Tags