Vrouwen zijn in deze 10 dingen beter dan mannen

Helaas beste mannen, jullie zijn niet in alles superieur. Hoewel jullie dat soms wel denken, is dat absoluut niet het geval. In de onderstaande 10 dingen zijn vrouwen namelijk vele malen beter dan mannen.

1. Vrouwen eten vele malen gezonder. Ja mannen, jullie vergrijpen je maar al te graag aan overheerlijk McDonalds voedsel! Dus volgende keer toch maar een appel, in plaats van een Big Mac.

2. Een moord plegen, laat dat maar aan een vrouw over. Vrouwen denken namelijk veel verder na en gaan creatiever te werk dan mannen. Bij mannen is het dom weg een moord, terwijl vrouwen alles tip top hebben uitgedokterd.

3. Applaus voor de vrouwen, jullie zijn het sterkere geslacht. Een vrouw heeft een veel beter immuunsysteem dan mannen. De kans dat de pleuris in het lichaam uitbreekt is bij een vrouw veel minder.

4. De smaakpapillen van vrouwen zijn beter dan die van een man. Waarom denk je anders dat een vrouw zich de tering in zuipt met wijn? Ohja, en ze hebben ook een betere neus. Zeg maar het neusje van de zalm.

5. Mannen, stop met opscheppen. Jullie kunnen niet autorijden. Vrouwen zijn er veel beter in. Een Amerikaanse studie heeft namelijk aangetoond dat mannen 77% meer kans hebben om te sterven in een auto-ongeluk dan vrouwen. Oftewel, vrouwen kunnen beter rijden.

6. Ohja, niet alleen kunnen vrouwen beter autorijden, ze kunnen ook nog eens beter navigeren. En mannen maar zeggen: ‘vrouwen kunnen helemaal geen kaartlezen.’ Too bad!

7. Mannen hebben een hogere pijngrens.. Nou echt niet! Pers er eerst maar eens een baby uit voordat je zo'n grote mond hebt.

8. Een relatie die naar de klote gaat. Mannen zijn altijd de stoere binky’s die zeggen dat ze er overheen zijn, maar eigenlijk zijn ze dat helemaal niet. Vrouwen janken het in een keer van hun af en zijn dan meteen over dat misbaksel heen.

9. Vanaf vandaag bestaan domme blondjes niet meer… of nouja er zijn altijd uitzonderingen. Studie heeft bewezen dat vrouwen een hoger IQ hebben dan mannen. Domme blondjes is nu gewoon een definitie voor mannen, deal?

10. Mannen staan bij elk groot bedrijf aan de top. En waarom eigenlijk? Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen veel beter leiders zijn dan mannen. Bij de volgende verkiezing een vrouwelijke premier dan maar?!

 

Gepubliceerd op: 28 januari 2015

Bron

Tags