Dit zijn de vrouwen naast de voetballers van het Nederlands Elftal

De komende weken kijken we met regelmaat naar de voetballers van het Nederlands elftal tijdens het EK voetbal. Inmiddels heb je al kunnen zien hoe Denzel Dumfries en Memphis Depay wonen (spoiler: er is flink wat geld over de balk gegaan). Maar met wie wonen ze daar eigenlijk? Dit zijn de vrouwen en vriendinnen naast deze sterspelers!

Frenkie de Jong, Maarten Stekelenburg, Stefan de Vrij... Allemaal voetballers die al jarenlang een relatie hebben en waarbij er bij sommigen zelfs kinderen in het spel zijn. Hoe zien hun vrouwen en vriendinnen eruit? We trappen af met Frenkie de Jong!

1. Frenkie de Jong en Mikky Kiemeny

Frenkie en Mikky zijn echte high school-lovers. De twee ontmoette elkaar tijdens de middelbare school en zijn sindsdien een stel. In 2019 vertrokken ze naar Barcelona, omdat Frenkie een contract bij FC Barcelona kreeg. 

2. Matthijs de Ligt en AnneKee Molenaar

Verdediger Matthijs de Ligt is al een tijd samen met AnneKee Molenaar. Komt de achternaam je bekend voor? Dat kan! AnneKee is namelijk de dochter van oud-Ajacied Keje Molenaar.

3. Denzel Dumfries en Jaimy Kenswiel

Denzel Dumfries is al jaren samen met Jaimy Kenswiel. De twee krijgen zelfs binnenkort hun eerste kindje: een jongetje! 

4. Daley Blind en Candy-Rae Benschop

Daley Blind is al jaren een stel met Candy-Rae Fleur. De twee zijn zelfs in 2019 getrouwd! Ook hebben ze twee kinderen: zoontje Lowen en dochter Lemea.

 

5. Davy Klaassen en Laura Benschop

Davy Klaassen heeft model Laura Benschop aan de haak geslagen. In 2017 heeft ze meegedaan aan Miss Nederland, maar toen is ze er helaas niet met de hoofdprijs vandoor gegaan. 

6. Georginio Wijnaldum en Mireille Pereira 

Samen met zijn vriendin Mireille Pereira kreeg hij twee kinderen. Georginio heeft uit een eerdere relatie al twee kinderen.

 

7. Stefan de Vrij en Doina Turcanu.

Ook De Vrij heeft een model aan de haak geslagen. De verdediger heeft namelijk een relatie met de Roemeense Doina Turcanu. 
 

8. Maarten Stekelenburg

Keeper Maarten Stekelenburg is al jaren gelukkig met zijn vrouw Kim. In 2010 kreeg het stel hun eerste zoon, later volgde er nog twee! 

 

 

Gepubliceerd op: 18 juni 2021

Bron

Tags