Wat dit getrouwde stel overkomt zal je niet geloven!

Een getrouwd stel is aan het golf spelen op de meest luxueuze golfcourt van het land, midden in een super exclusieve villawijk.
 
Bij het derde hole gekomen zegt de man tegen zijn vrouw: "hier moet je goed oppassen waar je slaat, want we staan dicht bij de huizen en een kapotte ruit zal hier wel fortuinen kosten...".
  
Alsof het  zo was gepland slaat de vrouw inderdaad haar golfbal dwars door de ruit van de mooiste villa in de wijk...
 
Beduusd belt het koppel aan de deur. Een geheimzinnige stem roept hen binnen.
 
In de hal aangekomen zien ze de scherven van het raam  en zien ze ook nog een grote Chinese vaas aan diggelen, met daarin hun  golfbal.
 
Daarnaast staat een klein, oud ventje dat zegt: "ik  veronderstel dat U  verantwoordelijk bent?"
  
Het koppel begint zich direct te verontschuldigen, maar het ventje onderbreekt hen: "Wat U gedaan heeft was een goede zaak, want ik ben een geest die al duizend jaar opgesloten zat in die Chinese vaas. Door de vaas te breken ben ik bevrijd en vanaf nu ben ik weer een gewoon mens.
  
Ik kan wel nog drie wensen vervullen. Omdat jullie mij hebben bevrijd en met jullie tweeën zijn mogen jullie elk 1 wens doen. De derde wens wil ik na 1000 jaar wel voor mijzelf houden, akkoord?
  
Het koppel knikt hevig, en de man doet direct zijn wens: "Ik zou graag elke maand 1 miljoen euro verdienen!"
De geest knikt en zegt: "Het is in orde, kijk morgenavond uw bankrekening  maar na. En wat zal het voor U zijn, mevrouw?
 
Waarop de vrouw zegt:  "ik zou graag een luxevilla hebben in elk land van de  wereld!"
Weer knikt de geest en zegt: "dat is een makkie, ga morgen maar bij uw notaris langs, daar liggen de  eigendomsakten".
  
De man en de vrouw vallen in elkanders armen  van geluk. Na de eerste emoties vraagt de man aan de geest:  "En geest, wat gaat u voor uzelf wensen?"
  
"Wel", zegt de  geest "gedurende duizend jaar heb ik in die vaas gezeten. Terwijl ik maar naar 1 ding verlangde: een passionele nacht met een vrouw, en nu zijn jullie tot mij gekomen, en ben ik bevrijd door een mooie vrouw en daarom is mijn wens, IK WIL HET NU DOEN met mevrouw hier!".
  
Het koppel kijkt elkaar aan, waarop de vrouw zegt: - "voor een miljoen per maand en een huis in elk land wil ik dat wel doen!". Waarna ze zich met de geest in de slaapkamer terugtrekt.
  
De geest blijkt inderdaad veel zin in sex te hebben en blijkt ook nog veel leuke standjes en fantasietjes te kennen waarmee hij de vrouw de godganselijke nacht afjakkert.
  
Als de ochtend aanbreekt stopt de geest er mee, en vraagt aan de uitgeputte vrouw: "Hoe oud bent u eigenlijk?" "37  jaar, maar waarom wilt u dit weten?", vraagt de  mevrouw........
  
Zegt de geest: "Ik ben altijd verbaasd dat er op die leeftijd nog mensen zijn die in geesten en sprookjes  geloven..." ;D ;D ;D

Gepubliceerd op: 24 april 2015

Tags