Weinig steun voor Sarah van Soelen: 'Ze zit zelf hele dag op social media voor aandacht'

Sarah van Soelen staat weer eens volop in de aandacht, maar wellicht niet op de manier die ze graag zou willen. André Hazes zei onlangs juridische stappen te overwegen, nadat Yvonne Coldeweijer het gerucht de wereld in hielp dat Sarah naar een afkickcentrum in Alicante zou zijn afgereisd, terwijl ze eigenlijk voor psychische hulp naar Spanje zou zijn gegaan om met alle kritiek te leren omgaan. Sarah en Dré kunnen echter op bijzonder weinig begrip rekenen.

Afkickkliniek

Yvonne Coldeweijer bracht afgelopen week het gerucht de wereld in dat Sarah, die lange tijd worstelde met een cocaïneverslaving, een terugval had gehad en zich in Alicante zou hebben laten opnemen in een afkickkliniek om behandeld te worden. Volgens het management van André Hazes klopt hier niets van: “Sarah zit een paar dagen op een locatie in Spanje waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met media-aandacht. Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander met 200.000 volgers op Instagram. Daardoor hebben mensen, zoals Yvonne Coldeweijer, ineens een mening over haar. Daar doe je niks aan maar toch blijft het aan je knagen. Yvonne heeft zo’n obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken. Daar heeft Sarah niet voor gekozen en daarom praat ze momenteel met mensen hoe ze hier mee om kan gaan.”

"Dat noemt zich een influencer"

Op de Facebookpagina's van Boulevard en Shownieuws gaan mensen flink los in de reacties op het nieuws. Zo schrijft ene Miranda: “Jullie beide vragen er zelf om. Jullie zoeken het ook op. Overal aandacht voor vragen, overal sympathie voor willen. Altijd maar klagen", en Tamara: “En dat noemt zichzelf dan een influencer, haha. Eén die niet met aandacht weet om te gaan. Misschien moeten ze op social media een beperkt aantal volgers instellen voor zulke influencers. Vijftig max ofzo."

Yolanda vraagt zich af: “Als je het zo moeilijk vindt en er niet mee om kan gaan, dan begrijp ik niet dat je alles post en zelfs de roddelbladen belt als je een nieuw huis hebt en schreeuwt om aandacht. Ze kon ook uit de picture blijven maar deed dat bewust niet. Zelfs haar ouders moesten in het nieuws of op de foto,” en ook Karin verbaast zich over Sarah's klaagzang. “En dan post je de hele dag op Instagram? En vraag je om respect… Waar was haar respect naar Mo toen ze met Hazes aanpapte?”

Anja vindt dat André en Sarah er zelf een beetje om gevraagd hebben: “Als de familie Hazes met aanhang, zich eens normaal gaat gedragen – niet elke dag, week in week uit, op de voorgrond willen treden – dan is binnenkort die aandacht een heel eind over. Maar jullie willen zelf te graag in de belangstelling staan!” Of zoals Suzanne het samenvat: “Zij zélf zit de hele dag op sociaal media voor aandacht. Nu heeft ze dit en nu is het weer niet goed. Dat ze maar gewoon gaat werken en niet op haar stiefvader zijn zak loopt te teren.”

Op Instagram reageerde Sarah van Soelen zelf al op de beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer:

Bron en beeld: Mediacourant, Instagram

Gepubliceerd op: 14 september 2021

Tags

×