Nieuwe wending in Hazes-soap? ‘André wil niet verder met Sarah’

Afgelopen week kwam Rumag met de 'scoop' dat het over en uit zou zijn tussen André Hazes en Sarah van Soelen, na beweerde uitspraken van Rachel Hazes. Vervolgens stond Yvonne Coldeweijer vooraan om dit verhaal weer te ontkrachten. In een nieuwe video van Rumag krabbelen hosts Fawrynotsawry en René Watzema nu tocht een beetje terug en houden het erop dat de waarheid wellicht een beetje in het midden licht. André zou namelijk niet verder willen met Sarah, zo luidt het verhaal nu.

Weinig contact

In de webserie Roddelloog verklaart René: “Ze liggen een beetje in de clinch en er is een hoop gebeurd. André zit een beetje met allemaal problemen – verslaving, dingen en niet meer met de band willen spelen – en Sarah gaat gewoon rustig door. Ik denk dat zij een beetje weinig contact hebben." Dré zou er bovendien helemaal doorheen zitten. “Ik denk dat hij aan zijn bronnen heeft verteld dat hij er eigenlijk wel een beetje klaar mee is, van: ik ben klaar met mijn band, maar ik ben misschien ook wel klaar met Sarah. Aan Sarah d’r kant is het van: ik ben gewoon nog happy met André, hij zit niet lekker in z’n vel, maar dat komt wel weer goed straks.”

Unfinished business

René denkt dan ook dat André en Sarah zelf nog moeten praten. “Ik denk dat er nog dingen niet besproken zijn naar elkaar toe. André zit denk ik in een fase van: ik ben er klaar mee, ik wil geen band meer en geen vriendin meer, ik wil alleen op mezelf focussen. En dat zij denkt: ik geef mijn man gewoon even de ruimte en dan komt hij straks weer bij me terug.” Dit zou verklaren waarom er twee versies van het verhaal rondgaan. “Dus zij spreekt naar buiten aan haar bronnen dat ze nog bij elkaar zijn en hij brengt naar buiten: ik vind het wel even best zo. En dat daardoor die twee kampen zijn ontstaan. Ik denk dat ze nog unfinished business hebben.”

Geen hulp

Fawry denkt ook te weten waar André, die al wekenlang spoorloos is, zich bevindt, namelijk in Alicante. “Maar hij zit dus níet in een kliniek. Hij zegt tegen de mensen dat hij hulp krijgt, maar hij krijgt dus geen hulp en wil geen hulp. Hij zegt dus wel dat hij de hulp aanneemt, maar dat doet hij niet."

Check de hele video van Rumag hier:

Bron en beeld: Rumag, Instagram

Gepubliceerd op: 16 oktober 2021

Tags