Whut?! AliExpress verkoopt McDonalds bestelpalen voor in huis

De mensenschuwheid diep binnenin ons kan opgelucht ademhalen sinds McDonald's een aantal jaar geleden de bestelpalen in het leven hebben geroepen. Zo min mogelijk contact met mensen is op sommige dagen weleens fijn. 
 

The Holy McDonald's Grail

Je tikt op wat toetsen op het scherm, je bonnetje rolt eruit en binnen een paar minuten kun je je McNuggets of Big Mac Menu-bestelling bij de kassa ophalen. Simple as that! Het zou toch heel mooi zijn als we deze gadget gewoon in ons eigen huis hadden staan. Áls? Het is gewoon mogelijk!

Hij kan in jouw woonkamer staan!

Onze tweede liefde AliExpress stelt wederom niet teleur, want je kunt via de website een echte McDonald's bestelpaal kopen. Wat het mooiste er aan is? De bestelpaal doet het zelfs! De bestelpaal heeft een scherm van 24 inch en wordt geleverd met een systeem waardoor hij rechtop kan staan. Aangezien de gadget is verbonden met Android kun je 'm echt gebruiken! Ook beschikt de paal over een bonnenprinter en pinterminal. F*cking vet wel, al zeggen we het zelf! De prijs is misschien iets minder vet: je moet er maar liefst 730,44 euro voor neerleggen. 

Welke vriend(in) moet deze bestelpaal écht in huis halen?

 

Gepubliceerd op: 9 april 2021

Bron

Tags