Onhandige wielrenner zorgt voor Domino D-Day op de weg

De winter is weer achter de rug en we hebben de eerste warme lentedagen alweer achter de rug. De betekent automatisch ook dat je, vooral in het weekend, weer overal op de weg groepjes wielrenners kunt gaan tegenkomen. Tot grote irritatie van sommigen. Deze mensen zullen dus wel kunnen lachen om het volgende filmpje.

domino d-day, wielrenner

Domino D-Day

In het filmpje is te zien hoe een groepje wielrenners er flink de vaart in heeft zitten en daarbij kort op een auto rijdt. De voorste renner besluit ondertussen dat het wel een geschikt moment is om even te hydrateren, en neemt een slok uit zijn bidon. Dit blijkt een slechte keuze geweest te zijn, want hij raakt uit balans, en kegelt daarbij het hele groepje wielrenners omver. Een soort van Domino D-Day op de weg dus.

Check de onhandige wielrenner die voor Domino D-Day op de weg zorgt hier:

Tegen de vlakte

Eerder zagen we al hoe een groepje wielrenners in Australië ongenadig hard tegen de vlakte werd gereden door een voorbijrazende auto, waarvan de bestuurder, stekeblind was, op zijn telefoon zat te kijken of gewoon een grote hekel had aan wielrenners. Het was een wonder dat daarbij geen zwaargewonden vielen. Check de beelden daarvan hier.

Bron en beeld: Clint.be

Gepubliceerd op: 5 april 2021

Tags