Wow: Vrouw is allergisch voor water, zweet, tranen en haar eigen plas

Loading Video...

Lig jij 's avonds in bed ook weleens te mokken over dat je er vandaag slecht uitziet of dat je niks hebt bereikt? Dat je leven helemaal niets voorstelt? Weet dan dat het helaas altijd erger kan. 

De 23-jarige Niah Selway uit Engeland heeft namelijk een aandoening waar niemand jaloers op zal zijn: ze is namelijk allergisch voor water. Lekker zwemmen in het zwembad, de zee of een meertje is voor Niah een no-go. Even door de regen naar huis lopen? Ook dat zit er niet in. 

Het wordt nog erger

Dit is natuurlijk al vrij k*t, maar het wordt nog vervelender voor Niah. Ze is namelijk zo heftig allergisch voor water dat zelfs haar eigen zweet zorgt voor pijn. Niet alleen zweet, maar ook haar eigen tranen en zelfs haar urine zijn haar grootste vijanden. Dat zorgt er eigenlijk voor dat ze dag in dag uit in pijn is en dat niet eens kan uiten in de vorm van frustratie (want: zweten) of huilen (want: tranen).

Geen normaal leven

Om deze redenen kan ze ook geen normaal leven leiden en heeft ze inderdaad geen baan. Dus onthou: je mag altijd even mokken over je eigen leven, maar weet ook dat het zo veel erger kan! 

 

Gepubliceerd op: 29 maart 2021

Bron

Tags