Wtf: Baasje en hond bijten hardloopster

Ze zeggen wel eens dat een hond op zijn baasje lijkt of andersom. Uit dit verhaal blijkt maar weer eens dat daar wel een kern van waarheid in zit, want afgelopen week kreeg de politie van het Los Angeles, East Bay Regional Park District een nogal opmerkelijke melding. Een vrouw die aan het joggen was in een park in Castro Valley, zou namelijk gebeten zijn door een hond en door de eigenaar van de hond.

De hardloopster werd in eerste instantie gebeten door de hond. Ze probeerde zich te verdedigen door de hond te peppersprayen. Toen ze even later opnieuw de hond en het baasje tegenkwam, ging het mis. De eigenaar van de hond, een vrouw, gooide de hardloopster op de grond en begon haar te slaan. Uiteindelijk wist de vrouw de pepperspray van haar slachtoffer af te pakken en probeerde ze haar terug te pakken.

In een poging de vrouw van zich af te duwen werd de hardloopster gebeten in haar onderarm. Het slachtoffer liep een flinke wond op volgens de politie. De eigenaresse van de hond is afgelopen vrijdag gearresteerd op verdenking van het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel en het gebruiken van geweld.

Gepubliceerd op: 6 januari 2019

Bron

Tags