WTF Bejaarde straatracers rijden nog bejaardere Uber-chauffeur dood

Loading Video...

Bejaarde mensen, sportauto's en drank zijn geen goede combinatie. Dit werd maar weer eens duidelijk nadat er afgelopen week in Florida een bizar ongeluk plaatsvond. Nadat de 60-jarige multimiljonair Roger Wittenberns en zijn 61-jarige vriendin Patty Ann McQuiggin een aantal drankjes hadden gedronken in Delray Beach, besloten de twee bejaarde snelheidsduivels het tegen elkaar op te nemen in een straatrace met hun Lamborghini Murcielago en Porsche 911 cabrio. Tijdens de race botste Roger met zijn gele Lamborghini Murcielago frontaal op een tegenligger die hierbij om het leven kwam.

De verongelukte man bleek een 82-jarige Uber-chauffeur J. Gerald Smith te zijn. Toen hij met zijn Buick Enclave-SUV onderweg was naar huis voor het avondeten, crashte de Lamborghini met hoge snelheid op hem in. De bejaarde Uber-chauffeur was op slag dood en Roger raakte bij de frontale botsing zwaargewond. Zonder zich ook maar enigszins om de slachtoffers te bekommeren parkeerde Patty Ann haar Porsche op een nabijgelegen parkeerplaats en maakte zich uit de voeten. Volgens verschillende getuigen waren de twee senioren aan het racen met hun sportauto’s waarbij ze snelheden van zo’n 120 kilometer per uur behaalden. 

Toen de hulpdiensten op de bestemming aankwamen werd de 60-jarige bestuurder van de Lamborghini naar ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis verklaarde de multimiljonair Roger Wittenberns dat hij en Patty hadden gedronken in de stad waarna ze in hun sportauto’s zouden zijn gestapt om te gaan racen. De politie vond de Porsche waarin Patty Ann reed al snel terug waarna de bejaarde snelheidsduivel werd gearresteerd. De vrouw weigert een verklaring over het ongeluk af te geven en wordt daarom nog in hechtenis gehouden.

 

 

 

Gepubliceerd op: 25 september 2016

Bron

Tags