Wtf: Bejaarde vrouw belandt met auto in zwembad op weg naar aquagym

Dat bejaarden soms een gevaar op de weg zijn bewijst zich maar weer nadat een 93-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Missouri de controle over het stuur verloor. De vrouw was op weg naar haar auquagym les, maar dreigde te laat te komen. Doordat ze niet op tijd was raakte ze in de stres en reed ze op het moment dat de les al begonnen was dwars door een muur het zwembad in.

Gelukkig vielen er geen gewonden bij het ongeval en ook de bejaarde dame kwam met de schrik vrij. Op het moment van het ongeluk waren er achter mensen met hun auguagym oefeningen bezig. Om de auto uit het zwembad te kunnen halen moest het water basin worden leeggepompt. Omdat het niet makkelijk was om de auto uit het zwembad te krijgen moest er een hele constructie worden gebouwd.

De beheerster van het zwembad vertelde: “Het is een wonder dat niemand gewond is geraakt door het ongeluk”. De bejaarden die op het moment van het ongeluk bezig waren met hun oefeningen tegen artritis, hielpen de vrouw uit het water nog voordat de reddingsdiensten ter plekke waren. De vrouw is uiteindelijk door haar kleinzoon thuisgebracht. Het is niet duidelijk of haar rijbewijs in beslag is genomen na het ongeluk.

Gepubliceerd op: 22 juni 2019

Bron

Tags