WTF: Dit is het duurste huis in Amerika (en hij staat te koop)

Loading Video...

Het promotiefilmpje van het duurste huis uit Amerika, of zeg gerust landgoed, lijkt wel alsof je in de hemel bent beland. Het huis is van alle gemakken voorzien. Zwembaden, een platform waar een helikopter op kan landen, grote garage en natuurlijk oneindig veel kamers. 

924 Bel Air Rd, zoals het riante optrekje heet, staat nu te koop voor een slordige 250 miljoen dollar. En dan heb je niet alleen een helikopter tot je beschikking, maar ook twee jaar lang zeven personeelsleden die het huishouden voor je doen. Het huis heeft in totaal 12 slaapkamers, 21 badkamers en 3 keukens. 

De inrichting is ook indrukwekkend. Zo zijn er kroonluchters vol met glitters en zijn vloeren van glas (maar dan kan iedereen dus wel van onder bekijken). Daarnaast zijn er nog vijf bars, een massagestudio, een welness spa, sportschool en (natuurlijk) een eigen bioscoop. En dan zijn we er nog niet, want het huis heeft ook nog eens een eigen bowlingbaan!

Benieuwd naar een van de duurste huizen ter wereld? De makelaar is zo vrij geweest om een filmpje te maken. Maar het huis heeft ook competitie. Een ander huis, dat ontworpen is door Raj Kanodia (plastisch chirurg van Britney Spears en Kim Kardashian West), heeft zijn huis te koop staan voor 180 miljoen dollar – en bij dat huis zit een wijnkelder waar plek is voor ruim 2000 flessen! Kanodia hoopt met zijn huis het meest dure pand van Amerika te kunnen verkopen. De vraag is wie deze strijd gaat winnen…

Gepubliceerd op: 4 augustus 2018

Bron

Tags