Wtf: Gestolen wodkafles ter waarde van 1,5 miljoen weer teruggevonden

Drie kilo goud, drie kilo zilver en ingelegd met diamanten, dat maakt een fles Russo-Baltique wodka tot de duurste fles wodka ter wereld. Maar zo’n kostbaar hebbedingetje wil natuurlijk iedereen in zijn kast hebben staan. De fles wodka van 1,5 miljoen euro werd dan ook gestolen uit een café in Kopenhagen, maar werd gisteren weer teruggevonden. Leeg, dat wel.

Nadat de kostbare fles afgelopen woensdag werd gestolen uit Café 33. Deelde kroegbaas Brain Ingberg de beelden op Facebook in de hoop dat iemand de dader zou herkennen. Op de beelden is te zien hoe de dief met een zaklamp de ruim 1200 flessen tellende collectie afspeurt en de fles Russo-Baltique meeneemt.

Twee dagen later werd de café-eigenaar gebeld door iemand die de fles had teruggevonden. ’S werelds duurste fles wodka, lag ergens op een bouwterrein en was zonder wodka, ingeleverd bij de politie. De kroegbaar was ontzettend blij dat het pronkstuk weer was teruggevonden ondanks dat de fles leeg was. De man die de kostbare fles had gestolen is nog altijd spoorloos.

Gepubliceerd op: 7 januari 2018

Bron

Tags