Wtf: Meisje (8) zit 13 uur aan tafel nadat vader haar dwingt spruitjes op te eten

Als er iets is wat bijna alle kinderen niet lekker of zelfs vies vinden, dan zijn het toch wel spruitjes. Maar toch zullen de meeste ouders hun kind niet van tafel laten gaan voordat ze hun hele bordje hebben leeg gegeten. Zo ook een 42-jarige vader uit de Canadese stad Quebec. Zijn 8-jarige dochter mocht van hem namelijk niet van tafel, voordat ze haar bord met spruitjes had leeg gegeten. Het meisje bleef dertien uur lang aan tafel zitten.

Tijdens die periode mocht het meisje ook niet van tafel om naar het toilet te gaan. Ook niet nadat ze haar kleren had bevuild, omdat ze in haar broek had geplast. Na bijna een hele nacht zonder slaap, besloot ze haar spruitjes toch op te eten. Maar nadat ze dit had gedaan moest ze meteen overgeven. Pas daarna mocht ze douchen en slapen van haar vader.

Het enige spruitje dat was overgebleven, bewaarde hij om het haar 's ochtends opnieuw voor te schotelen als ontbijt. Zijn actie kwam aan het licht door sms-berichten van de vader naar zijn ex. “Door een kind urenlang te verbieden om naar het toilet te gaan of door slaap af te nemen, schend je de waardigheid en integriteit van de mens”, vond de rechter. “Nu is het zijn beurt om te boeten voor zijn daden.”

Gepubliceerd op: 17 juni 2018

Bron

Tags