Wtf Meisje laat Harry Potter-litteken tatoeëren tijdens zuipvakantie

Als je nog van plan bent om op zuipvakantie te gaan, denk dan nog even twee keer na voordat je in een dronken bui beslist om een tattoo te nemen. Veel dronken vakantiegangers die tijdens een avondje stappen een tattoeage laten zetten, hebben hierna namelijk ontzettend veel spijt. Zo liet een dronken meisje uit Engeland die op vakantie was in Magaluf afgelopen weekend een Harry Potter-litteken tatoeëren op haar voorhoofd.

Toen het meisje met haar vriendinnen ging stappen kwam ze met het idee om een tattoeage te nemen, wat voor een soort tattoeage het precies moest worden was ze nog niet over uit. Maar na een aantal emmertjes vodka, een meter bier en een stuk of tien shotjes wist ze het ineens: ze wilde graag een Harry Potter-litteken op haar voorhoofd hebben. Het Britse meisje was namelijk een ontzettend grote fan van Harry Potter en was vastberaden om het symbool van haar grote icoon op haar voorhoofd te vereeuwigen.

De Britse feestgangers besloten met z’n allen naar een tattooshop te gaan op de barstrip van Magaluf waar het meisje de tattoeage wilde laten zetten. Het kostte de tattooeerder zo’n twee minuten om het Harry Potter-litteken te tatoeëren. Tijdens het tatoeëren maakten haar vriendinnen foto’s en plaatste deze op Snapchat met als onderschrift: “Only in Magaluf.” Maar toen de Britse Harry Potter fan de volgende dag wakker werd was ze iets minder blij met haar nieuwe tattoeage. Het voordeel is wel dat als ze de tattoeage laat weg laseren, ze er in ieder geval een echt Harry Potter-litteken aan over houdt.

Gepubliceerd op: 8 augustus 2016

Bron

Tags