Wtf: Nooit meer de deur uit voor een biertje met de opblaasbare kroeg

Koningsnacht, Koningsdag, Bevrijdingsdag, we zijn weer massaal los aan het gaan en met al die feesten kan het nog wel eens voorkomen dat je favoriete kroeg helemaal vol zit. Maar niet getreurd want met de ‘opblaasbare kroeg’ hoef je jezelf nooit meer zorgen te maken dat je geen plek kan vinden om te zuipen.

Op het eerste gezicht lijkt de ‘inflatable pub’ op een enorm luchtkasteel. Dat is het ook, maar dan wel een luchtkasteel voor volwassenen. Deze ‘opblaasbare kroeg’ kan je tegenwoordig gewoon bestellen op de Chinese webshops AliExpress en Alibaba. Natuurlijk mag zo’n opblaasbaar paleisje wel wat kosten maar dan heb je ook wel wat.

Deze ‘opblaasbare kroegen’ zijn te koop vanaf 800 euro en zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo heb bijvoorbeeld de klassieke bruine kroeg en de western-saloon met authentieke klapdeuren. Ook kun je deze ‘luchtcafés’ huren bij diverse bedrijven vanaf 125 euro. Dus roep je maten bijeen om geld  in te zamelen en doe jullie beste investering ooit. Met de opblaasbare kroeg hoef je nooit de deur meer uit voor een biertje.

Gepubliceerd op: 4 mei 2019

Bron

Tags