Wtf: Politie Australië rukt uit voor man die spin de dood in wenst

Het dood wensen van een spin is iets waar veel spinnen haters zich aan schuldig maken als ze een spinnetje zien. Maar als je dit hardop doet kunnen mensen hier nog best wel eens van schrikken, vooral als ze niet door hebben dat je het tegen een spin hebt. Hier kwam een Australische man ook achter nadat de politie voor zijn deur stond nadat hij riep: “Waarom ga je niet dood?!”

De Australische politie rukte met man en macht uit nadat ze een melding kregen over huiselijk geweld in het Australische, Perth. Een voorbijganger hoorde een kind huilen nadat iemand: ’Waarom ga je niet dood?!’, schreeuwde toen hij voorbij een huis liep. De man vertrouwde de situatie niet en besloot de politie te bellen om een melding te maken van huiselijk geweld.

De politie reed meteen met loeiende sirenes richting het huis waar het incident zou plaatsvinden om polshoogte te nemen. Maar toen ze daar aankwamen bleek de situatie een stuk onschuldiger te zijn dan gedacht. De man die schreeuwde: “Waarom ga je niet dood?!” bleek bang voor spinnen te zijn, en probeerde een spin dood te slaan. Op de dode spin na, waren er geen sporen van huiselijk geweld te bekennen. De man bood zijn verontschuldigen aan voor het ongemak en stelde dat hij een ‘extreem’ was voor spinnen.

Gepubliceerd op: 5 januari 2019

Bron

Tags