WTF: Stelletje moet en zal trouwen op strand ondanks orkaan Matthew

Voor veel mensen is de dag waarop ze trouwen de belangrijkste dag van hun leven. Dit is dan ook de reden dat niets of niemand ze er dan ook van zal weerhouden om hun feestje te laten verderven. Zo laten ook de Amerikaanse Jaime Gurnavage en Ryan Gordon zich hier niet van weerhouden. Het toekomstige stel is ondanks het dreigende gevaar van orkaan Matthew vastberaden om hun bruiloft vandaag op 8 oktober, op het strand van Florida gewoon door te laten gaan.

De tortelduifjes zijn al maanden bezig met het plannen van hun bruiloft en zullen door weer en wind gaan om hun feestje aan het strand door te zetten. “We willen nog steeds een soort ceremonie op het strand houden, wat voor ceremonie dat dan ook zal worden”, vertelde de bruid. Orkaan Matthew heeft inmiddels al windsnelheden behaald van 230 kilometer per uur en heeft tot nu toe al honderden levens geëist. Toch blijft het overmoedige koppel standvastig volhouden en zullen ze niet wijken voor een beetje nattigheid.

Verschillende weddingsplanners lieten weten dat veel andere koppels die dit weekend trouwplannen hadden het laten afweten. Jaime en Ryan zullen zich er in iedergeval niet van laten weer houden om op 8 oktober te trouwen. “We kozen voor deze datum omdat het getal 8, wanneer je het een kwartslag draait, net het infinity-teken is.” Laten we hopen dat de bruiloft van de twee niet als nog in het water beland.

Gepubliceerd op: 8 oktober 2016

Bron

Tags