Wtf: Thaise kliniek introduceert de instant sixpack

De zomer komt er aan en dat betekent dat veel mensen zich weer in de sportschool aan het uitsloven zijn om hun lichaam zomer-klaar te maken. Natuurlijk zijn er ook iets minder fanatieke mensen die geen zin hebben om te sporten. Daarom introduceert het Masterpiece ziekenhuis in de Thaise hoofdstad Bangkok nu de Instant Sixpack!

Deze nieuwe techniek op het gebied van plastische chirurgie zorgt ervoor dat je in korte tijd een realistische sixpack op je buik kan krijgen. De kliniek werkt niet met implantaten maar past plaatselijk liposuctie toe waardoor na genezing een sixpack ontstaat. Aangezien het ziekenhuis een vergunning heeft en door de Thaise overheid wordt erkend als officieel instituut voor cosmetische ingrepen is de behandeling niet illegaal.

Volgens de ziekenhuisdirecteur is de behandeling erg populair, hij vertelt: “Inmiddels hebben in een jaar tijd al bijna dertig mannen bij ons aangeklopt voor de ingreep. Na behandeling gingen ze allemaal met een grote glimlach weer naar huis.” De patiënten zijn voor het merendeel fanatieke sporters, die fitnessen en ondanks het keiharde trainen niet hun gewilde wasbordje ontwikkelen.

De ingreep kost zo’n 3400 euro en wordt onder narcose uitgevoerd. Na de ingreep ziet de buik er met al het dikke verband iets wat raar uit. Het gaas is bedoeld om het bloed op te zuigen op de plekken waar het vet is weggehaald en om de buik in de juiste vorm te dwingen. Helaas is de behandeling voor de mensen met een droog en afgetraind lichaam niet mogelijk. De operatie kan alleen worden uitgevoerd bij mensen met een bescheiden buikje.

Gepubliceerd op: 5 mei 2019

Bron

Tags