Youtuber Mr. Beast gaat Real-life Squid Game organiseren, zoekt 456 deelnemers

Dacht je dat de hype van Squid Game afgelopen was dan heb je het mis. Mr. Beast is een van de bekendste Youtubers ter wereld en hij is van plan een real life Squid Game te organiseren, net hoe dat alles gebeurt in de serie. En zoals we weten nemen er in de serie 456 contestanten deel, dus Mr. Beast zal ook op zoek gaan naar 456 mensen.

Mr. Beast squid game

Mr. Beast lanceert zijn eigen real-life versie van Squid Game

 Met 71 miljoen abonnees mag Mr. Beast zichzelf wel een YouTube held noemen, want zoveel abonnees krijg je niet gemakkelijk. Hiermee staat hij dan ook op de elfde plaats van de meest bekende youtubers ter wereld. Nadat zoveel mensen hun eigen real-life variant van Squid Game hebben georganiseerd is Mr. Beast ook van plan zijn eigen real-life Squid Game variant te organiseren. Vier dagen geleden postte hij op TikTok het volgende; “Als deze TikTok 10 miljoen likes haalt, maak ik Squid Game na in real life”, schreef hij bij een korte video die hij gemaakt had. Een dag later was het tijd om te werken aan zijn plan, want de video bereikte die 10 miljoen likes, alsof we het niet wisten. In zijn daaropvolgende video bevestigde hij zijn eigen real-life versie van Squid Game zal maken. “Volg mij op TikTok, want ik ga random volgens kiezen om mee te doen in mijn spel” aldus Mr. Beast.

@mrbeast

It’s in your hands tik tok

♬ Squid Game - Carrot

 

Opzoek naar 456 mensen

In een tweet gaf hij aan dat hij een maand nodig had om 456 mensen te zoeken voor de Squid Game. Echter is nog niet helemaal bekend hoe hij die 456 mensen zal vinden, maar de deelnemers zullen wel willekeurig uitgekozen worden. Houd zijn social media-accounts dus in de gaten! Hoeveel de winnaar zal krijgen is nog niet bekend, maar maak je geen zorgen, het is MrBeast waar we het over hebben, dezelfde man die ooit 40 dure auto's aan iemand gaf.

Gepubliceerd op: 20 oktober 2021

Tags

×