Yvonne Coldeweijer slaat terug en verklaart 'afkickkliniek'-gerucht Sarah en André

De afgelopen dagen is de onvermijdelijke bom gebarsten tussen Yvonne Coldeweijer en André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. 'Alberta Verlinde' is bepaald geen fan Dré en 'Sarasoel', en komt dan ook regelmatig met 'juice' over de twee. Afgelopen week zou ze daar iets te ver in gegaan zijn en dreigde André zelfs met juridische stappen, maar in een nieuwe vlog slaat Yvonne keihard terug.

andre sarah yvonne

Psychologische bijstand

Yvonne Coldeweijer hielp afgelopen week de geruchten de wereld in dat Sarah, die lange tijd met een cokeverslaving worstelde, een terugval had gehad en naar Alicante was afgereisd om opgenomen te worden in een afkickkliniek. Oonk André zou haar vervolgens achterna zijn gereisd om behandeld te worden. Volgens het management van André Hazes zou ze echter naar Spanje zijn gegaan voor psychologische bijstand, vanwege alle negatieve aandacht van onder meer Yvonne. Sarah reageerde hierop met een emotionele Insta-post, waarin ze onder meer schreef: "Dit heeft niks meer met roddelen te maken. Zoals ik het noem, pesten!! (...) Ik ben al meer dan 1,5 jaar clean en dan ga je dit soort dingen op je Insta posten? Waar is het respect van de  mensen?"

Afkickkliniek'-gerucht

André Hazes liet vervolgens weten te overwegen een rechtszaak te beginnen tegen Yvonne, maar in een nieuwe 'Popcorn Show' slaat ze keihard terug. Zo doet ze uit de boeken hoe het gerucht over de afkickkliniek tot stand is gekomen. Ze baseert haar vermoeden op een post van André, die Sarah 24 uur lang niet likete. Bovendien zou André zijn papa-dag met zijn zoontje hebben afgezegd en aangegeven dat hij zijn telefoon moest afgeven en hij deze week 'minder beschikbaar is'. Een van haar 'spionnen' uit de omgeving de familie-Hazes antwoorde vervolgens bevestigend op haar vraag of André naar een afkickkliniek was.

Chiquer

“Weet je? Als het je niet bevalt en je hebt er zo verschrikkelijk veel last van dat je er ‘mediatraining’ voor moet volgen, ga dan lekker van f*cking Instagram af, meid!” aldus Alberta Verlinde, die vindt dat Sarah zich beter even gedeisd had kunnen houden nadat André Monique voor haar dumpte. “Ik had vanaf moment één me heel erg gedeisd gehouden en niets gepost op social media. Volgens mij hebben jullie genoeg geld en je bent met André dus je gaat toch wel beroemd worden. Ik had er een jaartje mee gewacht, puur omdat dat gewoon veel chiquer is.”

Respectloos 

Yvonne vindt dan ook dat Sarah zelf respectloos is naar Monique. “Jullie twee gingen er met een gestrekt been in en hebben alleen maar verliefde selfies van jullie twee gepost. Ik krijg er de rillingen van over mijn rug. Er zit een vrouw thuis met een kind. Ze is gedumpt, terwijl ze dacht dat ze ging trouwen. Girls who support girls? Meid, jij hebt maandenlang met André in bed gelegen, terwijl hij een relatie had. Uiteindelijk is het je gelukt hoor, om het hele gezinnetje kapot te maken. Het is niet alleen jouw schuld hoor (…), maar ga dan niet tegen mij zeggen ‘girls support girls’, meid.”

Ondanks de dreigementen om juridische stappen te ondernemen zegt Yvonne gewoon door te gaan met haar kritiek: “Weet wel: zolang jullie doorgaan met het opzoeken van media, doe ik dat ook.”

Check de hele verklaring van Yvonne Coldeweijer over het afkickkliniek-gerucht rond André en Sarah hier:

Bron en beeld: Youtube, Instagram, Mediacourant

Gepubliceerd op: 15 september 2021

Tags

×