Zangeres Maan uitgelachen om oliedomme dinosaurus-vraag in 'tv-moment van het jaar'

We hebben allemaal wel eens van die momenten dat er zomaar een uitspraak uitfloept, waarvan je een seconde later wenst dat je het nooit had gezegd. Hier kan Maan sinds gisteravond in ieder geval over meepraten. De zangeres was dinsdagavond te gast bij Beau, waar ze een oliedomme opmerking te maken. Ze wordt dan ook flink belachelijk gemaakt.

zangeres maan beau

Namen van dino's

Maan was aangeschoven bij Beau om over haar samenwerking met de Jostiband te praten. Een ander onderwerp van de avond ging echter over dinosaurussen. Het moment voor Maan om even haar mond te houden zou je zeggen. Ze besloot zich echter in het gesprek te mengen met de vraag: "Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is..."​ Wanneer ze beseft hoe stom haar vraag was, probeert ze zich er nog uit te redden, maar maakt het daarmee alleen maar erger: "Maar het is dus dat wetenschappers de namen zelf hebben gegeven."

Geen genade

Zoals we gewend zijn, kent Twitter dan ook geen enkele genade voor de arme Maan, zo blijkt wel uit de vele reacties op het moment. Zo schrijft Richard Groenendijk: "Nou lieve Maan, omdat die beesten zichzelf 200 miljoen jaren geleden keurig hebben voorgesteld: "Hallootjes, ik ben Streptosaurus de Vries en ik ben nieuw in de buurt...." en Peter Pannekoek post: "Ze hadden toch bordjes om?!"

Check het fragment en enkele reacties op Twitter na de domme opmerking van zangeres Maan hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Twitter

Gepubliceerd op: 2 juni 2021

Tags

×