WTF: jongen wil wereldrecord zoveel mogelijk spinnen op lichaam verbreken

Loading Video...

Deze jongen heeft stalen zenuwen! Tom Buchanan uit Australië wilde een wel heel bijzonder record verbreken. Om dat te doen, lag hij in een soort glazen kist - in onderbroek - om zoveel mogelijk spinnen over zich heen te laten gaan! 

Om precies te zijn ging het om 125 Golden Orb Spiders, spinnen die ontzettend groot worden (de vrouwtjes dan) en enorme webben maken. Wanneer de spinnen zich bedreigd voelen, kunnen ze mogelijk bijten. Je moet er maar zin in hebben, maar deze jongen had dat wel. Want ja, dan sta je wel mooi in het Guinness World Record. 

Tijdens een Australisch tv-programma, dat speciaal geproduceerd is om de meest bizarre records te verbreken, liet de jongen gedurende 30 seconden zoveel mogelijk spinnen over zich heen gooien. Eigenlijk had hij maar 75 spinnen nodig om het wereldrecord te verbreken. Toch vond het jongetje het prima om er 50 extra bij te gooien en ook nog eens vijf seconden langer door te gaan! 

Waarom de jongen het leuk vond om de spinnen op zijn lichaam te krijgen is niet bekend. Wellicht gaat jeugdzorg wel een kijkje nemen, aangezien het knulletje duidelijk nog minderjarig is. Zou jij het aandurven om dit record te verbreken? 
 

Gepubliceerd op: 11 augustus 2018

Bron

Tags