Zeeman komt opnieuw met exclusieve fancollectie die zo fout is dat het hip is

Textielsuper Zeeman is al sinds de jaren '80 niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Tegenwoordig is de winkel uitgegroeid tot een gigantische keten met bijna 1.300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. De winkels hebben van oudsher de twijfelachtige reputatie van goedkope kleding, en als kind was je dan ook als de dood dat een van je klasgenootjes je zou zien wanneer je moeder je aan je arm naar binnen sleurde. De marketingafdeling van Zeeman kent deze reputatie natuurlijk ook, en probeert daar op een handige manier gebruik van te maken.

zeeman fancollectie

Zo fout dat het hip is

Trends veranderen en gelukkig kan het tegenwoordig juist hip zijn door expres 'goedkope' kleding met trots te dragen. Zeeman komt, net als bijvoorbeeld supermarkt Lidl, sinds enkele jaren met exclusieve fancollectie die zo fout is dat het weer hip is. Ook dit jaar lanceert de winkelketen weer een zomercollectie waarmee je een keihard modestatement kan maken.

Snel uitverkocht

Op de website van Zeeman staat bij de nieuwe collectie te lezen: “Speciaal voor onze fans hebben we een nieuwe zomercollectie met relaxte hoodies, T-shirts en sokken. Maar ook een Zeeman tie-dye bikini en vissershoedje, slippers met onze cultheld Koos en een sweater met QR-code die ook écht te scannen is. Alles in onze eigen kleuren of met ons logo erop. Onze fancollectie is tijdelijk te bestellen in onze webshop. En bestel snel, want de vorige fancollectie was snel uitverkocht.” De Zeeman fancollectie bestel je in de webshop.

Check de exclusieve fancollectie van Zeeman hier:

Bron en beeld: Zeeman webshop

Gepubliceerd op: 22 juni 2021

Tags

×