Zelfgemaakte foto hangt al meer dan 50 dagen ongezien in de McDonald's

Loading Video...

De 21-jarige Amerikaanse student Jevh Maravilla vond het maar raar dat in de McDonald’s in Texas geen Aziaat op de foto’s aan de muur te bekennen was. En dat, terwijl hij van Aziatische afkomst is en daar regelmatig met zijn vrienden een burgertje eet. Hij besloot daarom om het heft in eigen handen te nemen en dan maar zelf een poster te maken.

Zo liet hij een foto maken van zichzelf, samen met zijn vrienden, en hing hij die stiekem op in het fastfoodrestaurant. Hij deed dat ruim 50 dagen geleden. De poster was zo goed gelukt, dat het niemand opgevallen was dat die er eerst niet hing! Uiteindelijk kostte de hele stunt 90 dollar.

Maravilla heeft zijn actie op beeld gezet en gedeeld op YouTube en Instagram. Ondanks alle media-aandacht, heeft tot nu toe nog niemand geklaagd over de poster. Of die mag blijven of weggehaald gaat worden, is nog niet duidelijk. In een korte reactie liet de eigenaar van de McDonald’s in Texas weten dat hij juist trots is op de diversiteit in zijn restaurants. “We moedigen de creativiteit van deze studenten aan, en hopen ze snel weer te mogen verwelkomen.

Gepubliceerd op: 5 september 2018

Bron

Tags