Mischien wel allerziekste villa van Nederland staat te koop voor 17,5 miljoen euro!

Wat zou je met je geld doen, wanneer je toch ineens die giga-jackpot van een loterij blijkt te hebben gewonnen, of wanneer je 10 jaar geleden zo slim was om een flinke voorraad Bitcoins aan te schaffen. Dan zou je mogelijk wel een kijkje willen gaan nemen bij misschien wel de allerziekste villa van Nederland, die momenteel te koop staat in Vinkeveen, voor het bizarre bedrag van 17,5 miljoen euro!

villa vinkeveen

Zakenpartner van Drake

De eigenaar van de villa is Sabah Nissan, onder meer zakenpartner van rapper Drake, die op 8-jarige leeftijd als vluchteling uit Irak naar Nederland kwam, een shoarmatent begon en zijn imperium vervolgens uitbouwde door middel van coffeshops en vastgoed. Nissan kocht in 2007 een villa in Vinkeveen en liet deze slopen, om hier vervolgens zijn droomhuis neer te zetten. Nu deze eindelijk zo goed als af is, besloot Nissan echter naar het buitenland te vertrekken en staat de villa dus te koop.

Nachtclub en zandstrand van 40 meter

Het bizarre pand heeft een woonoppervlak van 1100 m², en heeft een prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Binnen vind je onder meer twee keukens, twaalf slaapkamers, twee bars, een gym, bioscoop, een zwembad waarin je van binnen naar buiten kunt zwemmen, een nachtclub, een sportveld en een zandstrand van 40 meter. Daar had Pablo Escobar dus nog een aardig puntje aan kunnen zuigen...

De villa $21,281,771 staat te koop op de veilingsite Sotheby’s.

Neem hier in kijkje in de allerziekste villa van Nederland:

Bron en beeld: Amsterdam Sotheby’s International Realty, Man-man.nl

Gepubliceerd op: 28 april 2021

Tags

×