Zo krijg je geheime extra series en films op Netflix

Heb je het idee dat je alleen maar dezelfde soort films en series op Netflix ziet? En vind je het daarom moeilijk om weer aan een nieuwe bingewatch-waardige film of serie te beginnen? Snappen we! Daarom hebben we een mega lifehack voor jou én je Netflix-avondje.


 

Het algoritme van jouw Netflix-pagina

Als gebruiker van Netflix is het ook niet heel gek dat je dezelfde soort films en series tegenkomt. Kijk je naar de Netflixpagina van je buurmeisje van acht dan zul je heel veel andere video's zien. Netflix heeft inderdaad een algoritme! Gelukkig kun je dat algoritme nu ontwijken door middel van een extentie.
 

Geheime extra series en films?!

Een extentie download je via de internetbrowsers Google Chrome of Firefox. De extentie Hidden Categories zorgt ervoor dat je geheime functies van Netflix achterhaalt. Wat de naam doet vermoeden zie je dus extra categorieën én dus daarom ook nieuwe films en series. Mega chill dus! De extensie kun je hier downloaden. 
 

Netflix-tip

Ook leuk: vanaf 14 mei kun je de Nederlandse Netflixfilm Ferry kijken. In de film volgen we Ferry Bouman uit de serie Undercover in de jaren dat hij zijn drugshandel opgroeit tot de grote drugsbaas die -ie nu is. Kijken dus! 

 

Gepubliceerd op: 3 mei 2021

Bron

Tags